maanantai 5. toukokuuta 2014

Hyllypaperikeskustelu

Osa hyllyistä paperoituna.
Joistain perinteistä en haluaisi luopua. Yksi on hyllypaperin laitto. Olen käyttänyt sitä keittiön kaapeissa aina, niinhän on aikoinaan kotona opetettu. Edelliset hyllypaperit olivat olleet paikoillaan jo vuosia, nuhjaantuneita ja osittain revenneitä. Päätin uusia ne nyt, kun kaapit on vielä tyhjillään tavarasta. 

Yllättävän vaikeaa oli vaan löytää hyllypaperia kaupoista. Jos löytyi, niin kuosit olivat psykedeelisiä. Mitä ihmettä suunnittelijat oikein miettivät?

Kiersin muutaman kaupan ja muutamaan jopa soitin ettei tullut turhaa käyntiä. Soitin mm KodinYkkösille, että onko heillä hyllypaperia. Puhelu siirrettiin siivousvälineosastolle, jossa vastasi nuoren oloinen naisääni. Hän ei ollut kuullutkaan moisesta ja kysyi asiaa kollegaltaan. Kuulin heidän välisen keskustelun puhelimesta. Repeilin, kun kuulin heidän ihmettelevän, mihin sitä käytetään. Niinkun hyllyyn. Paperia?

Löytyihän sitä paperia, tosin lopulta ostinkin osaksi hyllymuovia. Helppo siivota ja kuviointikaan ei hypi silmille. Ja muovin kiinnittämisessä oli ihan verran nostalgista muistikuvaa koulukirjojen päällystämisestä. 

Juttelin äidin kanssa hyllypaperista. Vanhempani muuttivat alkuvuodesta. Muuton yhteydessä äiti ei laittanut hyllypaperia keittiön kaappeihin. Siinä meni sekin idylli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti