lauantai 17. toukokuuta 2014

Ja vielä kerran: Täh?

Kaappien ovet päällekkäin :/
Moni on jo kysynyt, onko rahareikä nyt tukittu. Kaikille olen vastannut, että en nuolaise ennen kuin tipahtaa. Vaikka kaappien ovet oli jo toimitettu, niin päätin huokaista vasta kun ne on asennettu paikoillaan.

Asentaja saapui torstaina heti aamusta ja katsoimme läpi tarvittavat toimenpiteet. Ovissa oli oikea kuosi ja ylimääräiselle levylle keksittiin myös funktio: laitoimme sen mikron alle. Sinne se varmaan oli tarkoitettu. Siirtelin sohvan irti seinästä ja keittiön tavarat paikasta toiseen, että listat saatiin paikoilleen.

Lähdin sen jälkeen päiväksi Tikkakoskelle Ilmailusta Ammatti -tapahtumaan järkkäriksi. Esiintyjänä tapahtumassa oli Elastinen. Taas kerran mietin ennakkoon, että yhtään k.o. artistin kappaletta en tiedä, mutta oli siellä pari tutun kuuloista. Sama juttu muuten viime vuonna, kun esiintyjänä oli Cheek. Ennakkoon en osannut nimetä yhtään kappaletta, mutta oli siellä lopulta pari tuttua. Mutta yksi asia yhdisti molempia vuosia: kiljuvat tytöt. Ne pysyivät samoina. Siis ihan samoina, kasvot olivat tutut edellisvuodelta.

Hornetti jylisi ja Midnight Hawks näytti, miten lähellä toisiaan uskaltaa lentää. Kaunista. Ja se kerosiinin tuoksu aamukasteessa, vai miten siinä eräässä elokuvassa sanottiinkaan...?

Auringon säteet osuvat kaihtimien välistä kauniisti uusien ovien pintaan.
Jalat kipeinä ja kiljuvat nälkä päällä tulin kotiin ja - ah ihanuutta - kotona oli remontti tehty. Melkein. Siis ihan pieni "Täh"-efekti tuli koettua. Keittiössä yläkaappien ovet oli päällekkäin. Siis toinen ovista oli sentin pari liian leveä. Jep. Se oli se "mä niiiiiin tiesin tän" - tilanne.

Ovi lähti korjaukseen eilen.

Vielä on sotkuja asunnossa ja tavarapinoja lattialla. Nyt on sen verran hektistä viikon verran, että loppusiivous jää hamaan tulevaisuuteen.

Melkein, mutta ei ihan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti