keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pilven päällä, siiven alla se on - muuttolinnun koti

Allaskaapisto ja välitilan laminaatti paikoillaan.
Remontti etenee. Tänään on laitettu allaskaapisto ja välitilan laminaatti paikoilleen. Samoin olohuoneen laminaatti on viimeisiä lautoja vajaa valmis. Taputan itseäni olalle. Tumma välitilan laminaatti ja matta metallinsävy näyttää hyvältä.

Juteltiin remonttireiskan kanssa aikataulusta. Hän pyrkii saamaan asunnon muuttokuntoon viikonlopuksi. Huomiseksi yritetään saada paikalle putkimiestä, joka kytkisi vesiviennit paikoilleen. Myös kirjahyllyt yritetään saada huomenna takaisin paikoilleen, että saan alkaa makuuhuoneen kirjapinojen purun.
 
Kaappien ovet ja listat laitetaan myöhemmin yhdellä kertaa, kun tulevat. Ne ei muuttoa haittaa. Näillä mennään, mitä on annettu.

Eli muutto on edessä lähipäivinä. Viikonloppu on ehkä hieman haasteellinen muuttoa ajatellen, koska Paviljongissa on molempina päivinä Vapaalla 2014-messut, joissa päivystän osan aikaa. Avain pitäisi saada palautettua evakkokämpästä viimeistään tiistaina. En tiedä onko L&T kuinka pitkään auki vappuaattona, joten mielelläni en jätä sinne asti.
 
Sen kun vielä keksisi, millä motivaatiolla siivoaisi tämän evakkokämpän muuttaessa. Kai se vaan on niin, että pakko on se paras motivaattori.
 
Pilven päällä, siiven alla se on - muuttolinnun koti. Toivon mukaan se on kohta se oma koti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti