torstai 24. huhtikuuta 2014

Yllättäen ja pyytämättä ... hana!

Hana - pyytämättä ja yllättäen. Testattu. Toimii.
Päivä on mennyt taas erinäisissä aktiviteeteissa ja ehdin käväisemään asunnolla illansuussa. Allas on asennettu ja siellä on – yllätys, yllätys – uusi hana! Eilen kun kävin asunnolla, juteltiin remonttireiskan kanssa että laitetaan vanha keittiön hana paikoilleen. Jynssäsin sen vielä eilen varta vasten kiiltäväksi asennusta varten.

Mutta – yllättäen ja pyytämättä – minulla olikin uusi Oraksen hana. Saman näköinen, kun kylpyhuoneessa olevat Grohe -hanat.

En tiedä, miksi näin on tehty. Asia on ok, ei siinä mitään. Kiinnostaa vaan tietää, oliko siinä hanassa jotain vikaa. Pitänee joku kerta muistaa kysyä remonttireiskalta.

Laminaatti on asennettu ja huonekalut on jo suunnilleen oikeilla paikoillaan. Listoja vielä puuttuu, joten ihan vielä ei kannata seinustoja vuorata täyteen tavaraa. Niin ja ne ovet.

Olisin periaatteessa voinut muuttaa tänään jo asunnolle. Mutta pitkän päivän jälkeen katsoin vain pitkään makuuhuoneessa sängyn päällä olevaa kirjakasaa ja tyhjää pölyistä kirjahyllyä. Hylly olisi pyyhittävä ja kirjojen siirtely olohuoneen puolelle ei ole mikään pieni operaatio. Sängyn päällä on myös muuta tavaraa sen verran paljon, että sen tyhjäys ei ole vain kirjoista kiinni.

Ja toisaalta: minulla on tällä hetkellä auto täynnä Vapaalla 2014 – messuille menevää materiaalia. Saan ne autosta pois huomenna iltapäivällä, joten vasta sen jälkeen pystyn siirtämään tavaroita evakkokämpältä kotiin.

Huokaus. Lähdin asunnolla ja päätin tämän illan vain... olla. Ehdin huomenna aamusta sinne asunnolle rätin kanssa.

Vietetään nyt vielä tämä ilta evakossa. Jos lähes kaksi kuukautta olen punkannut ilmapatjalla, niin tuskin selkä rikkoutuu yhdestä ylimääräisestä yöstä. Ai että, että on jo ikävä omaa sänkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti