maanantai 3. maaliskuuta 2014

Aikavääristymä

Kuljin yhden päivän omituisessa aikavääristymässä. Kaikki tapahtui jotenkin...etuajassa. Tarina meni jotenkin näin:

Tilanne 1. JVA
Allekirjoitin vuokrasopimuksen Jyväskylän Vuokra-asunnoilla. Kaikki sujui todella nopeasti, sopimukset oli jo valmiina ja muutokset tehtiin papereihin joustavasti. Koska olette käyneet virastossa ja päässeet sieltä alle 10 minuutin?!

Tilanne 2. L&T
Asunnon avain piti hakea Lutakosta L&T konttorilta. Samalla täytin lomakkeen, minkä nimen halusin oveen. Vähän oli kiusausta kirjoittaa lappuun jotain ihan älytöntä, kuten "AnskuPansku" tai "YmmiHinaaja" - mutta tylsästi päädyin vain omaan nimeeni.

Suunnistin Lutakosta pienen tankkausstopin kautta katsomaan asuntoa. Löysin asunnon, jonka ovessa oli jo nimeni. Samalla hetkellä kännykkään tuli tekstiviesti: "Ilmoituksenne tehty toimenpide: Nimi laitettu.T: L&T Kari".

Tilanne 3. JE
Sähkösopimuksen tekeminen ei ainakaan vaikeaksi ole tehty. Soitin Jyväskylän Energiaan ja sovin uuden sopimuksen. Kun lopetin puhelun, kännykkään oli tullut tekstiviesti: "Haluaisitko antaa palautetta palvelukokemuksestasi? Mikäli palvelu... ystävällisin terveisin Jyväskylän Energia.

Päivän aikavääristymät kumoutuivat kyllä tehokkaasti seuraavana päivänä, kun soitin Soneran palvelunumeroon... Tästä toisella kertaa enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti