perjantai 14. maaliskuuta 2014

Mistä näitä Keskisuomalaisia oikein tulee?


Evakkokämppäni postilaatikko
sinne muuttaessani.
Ei riitä, että minulla on yksi mainoksia pursuava postilaatikko - nyt niitä on kaksi!

Yhden kanssa olen vielä pärjännyt enkä ole siihen laittanut "Ei mainoksia" -kylttiä. Joskus ne mainokset on ihan kiva selata läpi. Mutta nyt samat mainokset tulevat kahteen laatikkoon.

En ole halunnut tehdä väliaikaiseen asuntooni osoitteenmuutosta, koska toivon mukaan väliaikaisuus on vain ... väliaikaista. Käyn tyhjentämässä postilaatikkoa samalla kun käyn tarkistamassa remonttitilannetta.

Huomasin, että kun kävin remontoitavalla asunnolla kolmen päivän viiveellä, postilaatikkoni oli aikamoinen kaaos. Siellä oli tungettu monta Keskisuomalaista rynttyyn pohjalle, päällä oli monta kerrosta mainoksia ja seassa oli pari oikeasti tärkeää kirjettä.

Itse asiassa minulle ei pitäisi tulla viikolla Keskisuomalaista. Olen tilannut vain viikonlopun lehdet ja niitäkään en nykyisin enää paperilla lue - luen sähköistä versiota. Lehti siirtyy suoraan postilaatikosta paperinkeräykseen.

Mutta jostain syystä postinkantaja on ollut viimeisen lähes vuoden sitä mieltä, että minun laatikkooni pitää laittaa arkipäivisin yksi Keskisuomalainen ja viikonloppuisin kaksi.

Eilen evakkoasuntoni postilaatikosta löytyi yllättäen Keskisuomalainen. Hetkinen. Mistä pirusta ne tietävät, että asun nyt täällä! Vai käykö päätoimittaja Mervola pudottamassa laatikkooni ihan piruuttaankin Keskisuomalaisen, että lue siinä nyt sitten - lue, lue, lue.

Tilanne vaatii toimenpiteitä - "Ei mainoksia kiitos!"  Ja jakajalle tiedoksi, että tällä hetkellä en tarvitsisi edes niitä Keskisuomalaisen viikonloppuversioita. Jatketaan suhdetta sitten... parin kuukauden päästä, eikös niin?

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Pahoittelut jakelumme ongelmista. Voisitteko lähettää minulle sähköpostitse osoitteenne, niin hoidan asian kuntoon: juha.hirsimaki@posti.fi

    Evakkoasuntonne postilaatikkoon jaettu lehti oletettavasti oli KE 12.3 lehti? Tuolloin jaettiin Keskisuomalainen täyspeittojakeluna myös kaikkii ei-tilaaja talouksiin.

    Ystävällisin jakeluterveisin:

    Juha Hirsimäki
    palveluesimies
    Itella Posti Oy / Jyväskylän varhaisjakelu

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista!

    Jos lehti olisi jäänyt saamatta, lienee valitus olisi lähtenyt nopeasti eteenpäin. Mutta se, että saa ylimäärin lehtiä, en sitä ole sinänsä nähnyt valituksen aiheena. Enemmänkin huvittavana.

    Mutta koska tilanne on tämä kun on ja ylimääräinen posti aiheuttaa tällä hetkellä ongelmia - kiitän kommentista ja korjataan ehdottomasti tilanne. Laitan Juha sinulle sähköpostia.

    Tämä on hyvää asiakaspalvelua, kiitos.

    VastaaPoista