lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kieku ja kaiku

Remonttia pukkaa...
Evakkoasuminen jatkuu edelleen. Tilanne remonttikämpässä on ennallaan, kuivatus on kesken. En tiedä vielä tarkempaa aikataulua.

Tarkoituksena on ensi viikon alussa kiertää keittiötoimittajia ja tehdä vertailuja. Tämä on jäänyt muiden kiireiden alle. En valita, on mukavaa että on muutakin ajateltavaa.

Evakkokämpässä asuminen on sekin asettunut sekin uomaansa. En enää aja ajatuksissani remonttikämpän pihaan ja mene asuntoon vähäksi aikaa - ihan kuin olisi pitänyt hakea kämpästä jotain. Ettei naapurit ajattele, että olisin ajanut sinne vahingossa. Niin kuin olenkin, mutta en kehtaa sitä heille myöntää.

Yksi olennainen ongelma väliaikaisessa evakkokämpässä edelleen on. Huoneisto kaikuu. Sauna oli aluksi ainoa tila, jossa kaiku ei häiritse kun puhuu puhelimessa. Muutamaan otteeseen puhelimen toisessa päässä taidettiin hieman hämääntyä: "Hei, odota,....., menen saunaan että voidaan puhua".

Olen vaimentanut kaikua eri keinoin. Esimerkiksi purin vaatteeni olohuoneen lattialle pinoihin ja levitin ylimääräiset verhot lattialle vaimentamaan huoneiston kaikua.

Näyttää hölmöltä, mutta toimii!

Armi Ratian sanoin: Kiire on vain asenne. Aion parantaa asennevammani pitämällä ensi viikolla kiireettömiä päiviä. Monta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti