tiistai 25. maaliskuuta 2014

Pomo piilossa

Kuvan koira ei liity tapaukseen.
Sain viime viikolla kutsun väliaikaisen asuntoni asukaskokoukseen, mutta en valitettavasti päässyt paikalle. Olisi ollut kiva roikkua kärpäsenä katossa ja kerrankin olla varma, ettei tule nakitetuksi mihinkään hallinnolliseen tehtävään. Korkeintaan pihatalkoisiin.

Kun kävin kyselemässä väliaikaista asuntoa Jyväskylän vuokra-asunnoilla, naureskelimme, että tämä on "Pomo piilossa" -tyyppinen testi. JVA:n varapuheenjohtajana minulla on nyt mitä herkullisin tilanne tehdä kenttätestausta, miten yhtiö oikeasti toimii. Asukkaat eivät (toivottavasti ainakaan) tiedä rooliani ja voisin saada sitä aitoa palautetta yhtiöstä. Tosin todettakoon heti tähän perään, että JVA:n hallituksen tehtävänä ei ole puuttua operatiiviseen toimintaan, joten yksittäisen leikkialueen kunto tai siivouksen taso ei kuulu hallitukselle. Periaatteessa.

En ole törmännyt vielä ainakaan tuttuihin pihapiirissä, mutta naapurustossa on todella ystävällistä porukkaa. Pihalla katsotaan silmiin ja tervehditään. Koirien ulkoiluttajat hymyilevät iloisesti. Lapsiperheet melskaavat leikkikentällä, elämän normaalia ääniä kuuluu ympäriltä.

Muutama viikko sitten naapuri oli harjaamassa hiekkoja piha-asfaltilta. Hän ihmetteli suurta kivien ja hiekan määrää, joka kulkeutuu asuntoihin pihamaalta. En kehdannut sanoa, että kyllä minulla kulkeutui myös yhdet koiranpaskat kengän pohjassa eteisen matolle. Ties vaikka k.o henkilö olisi ollut sen koiran omistaja. Ei nyt viitsi pomo lähteä heti valittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti