maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kippo saunoo

Sauna ja muovikasseittain muovirasioita.
Aina jaksan ihmetellä sitä tavaran määrää, mitä on reilun kymmenen vuoden aikana kerääntynyt. Erityisesti muovirasioiden määrä hämmentää. En näköjään pysty luopumaan yhdestäkään, vaan kaikki pitää säilyttää tulevia tarpeita varten. Muovirasiat ovat kuin sukkia - vastinpari hukkuu aina pesun yhteydessä. Sitten kun vihdoin juuri sitä tiettyä rasiaa tarvitsee, niin siihen ei löydy sopivaa kantta. Aina. Joka kerta.

Olen vähitellen tyhjentänyt asunnolta keittiön kaappeja. Ja niistä siis on löytynyt valtava määrä mm. niitä perhanan muovirasioita. Purettavan seinän kaapistot on tyhjillään, eteisen hyllykkö on tyhjennetty, keittiön pöytä siirretty pois piikkauksen tieltä... Eli käytännössä purkumiehet pääsevät jo töihin tarvittaessa.

Johonkin nämä roinat on vaan saatava väliaikaisesti. Osan tavaroista voisi tietysti varastoida väliaikaisesti takaterassille, mutta en ole kovinkaan mielissäni ajatuksesta jättää tavaroita metsän eläimien hyökkäyksen kohteeksi. Takapihallani asustelee tappajarusakko, joka on jo tuhonnut omeanpuuni. Muovikippojani en sille anna!

Remontti ei ulotu makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai saunaan. Eli pari seuraavaa kuukautta "muovikippo saunoo". Kuulin joku päivä muuten Poika saunoo -kappaleen ja kiinnitin huomiota sanoihin:

"[...] Ei vielä varmuutta uudesta kodista
Muutama kuukausi täytyy sen skarpata
Kunnes on tullut sen aika juhlia
[...] "

Jepjep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti