perjantai 7. maaliskuuta 2014

Keittiöintoilijat vauhdissa

En ollenkaan jaksa juuri nyt innostua remontista. Minulla kun nämä remontit lähtee yleensä lapasesta. Piti joku vuosi sitten repiä vaan parit ylimääräiset turhat sadejuoksutukset makuuhuoneesta ja eteisestä. Sen seurauksena tuli purettua ja uusittua makuuhuoneen kaapit, olohuoneen ja eteisen tapetit, maalattua kaikki huoneet ja naputeltua uusi hopeasaarnikatto. En tiedä mitä tästä seuraisi. Varmaan patio, takka ja porekylpy.

Vuorokausi vahingon huomaamisesta laitoin FB-statuspäivityksen:
"Nyt kun keittiö on valmiiksi revitty palasiksi, olisi järkevä samalla päivittää se tähän päivään. Mutta kun en jaksais, viittis ja motivaatio nolla. Pyh. Tosinainen mitään keittiötä tartte. Vai?"

En arvannut, että tämä oli aihe, joka aiheuttaa isoja intohimoja. Olin avannut Pandoran lippaan.

Sain yhden illan aikana mielipiteitä kaappien väreistä, holvikaarista, leveistä alalaatikostoista, kohdevaloista, Ikeasta,... Tulipa myös vinkki, että minut voisi ilmiantaa "Pientä pintaremonttia" - tyyppiseen ohjelmaan. Juu, ei kiitos. Olen joskus nauranut, että en päästäisi ketään TV-remppakonklaavia omaan kämppääni, sen verran haluan pitää oman pääni.

Parissa kommentissa kysyttiin pohjapiirroksia ja olenko jo valinnut keittiöntoimittajaa. Vastaukseni:

"Mitta? Onko se todella etsittävä jostain. Keittiön toimittaja? Älkää nyt naurattako. Vasta eilen illasta sain tietää kotiin tullessa, että koko keittiö on revittävä palasiksi. En vitsaillut, kun sanoin motivaationi olevan nolla... Ihme intoilijoita  Annanko julkisesti keittiön mitat ja julistan avoimen suunnittelukilpailun Facebookissa?"

Eilen kun kirjoittelin yllättävästä avokeittiöstäni, sain myös siihen kirjoitukseen heti kommentteja avokeittiön puolesta. Kiinnostusta siis riittää.

Pitäisikö siis avata ideointi julkiseksi? Voisin palkita parhaan idean / toteutuneen idean esimerkiksi kuohuvalla. Tai vaihtoehtoisesti illanvietolla patiolla porekylvyssä takkatulen loimutessa - siihen tämä projekti kuitenkin vielä päätyy.

Eteisen lattian kosteusmittausreikiä.

Kuva: Eteinen, laminaatit on nostettu ylös ja lattiaan on porattu eri kohtiin reikiä kosteusmittausta varten.

2 kommenttia:

  1. Siinä ne rahareijät sitten on - konkreettisesti.

    VastaaPoista
  2. Reikiä, reikiä, reikiä ----- rahareikiä kaikki tyynni. Näitä reikiä löytyy eteinen / keittiö / olohuone -akselilla parisenkymmentä.

    VastaaPoista